Loading...
Buffé AUGUSTI Trenden, råvaran och matkulturen att
utforska just nu.
Buffé UNDERJORDENS SKATTER Låt dig guidas och insp
ireras till att ta vara på säsongens råvaror av experten
Buffé MIDDAG PÅ 30 MINUTER Enkla middagslösningar
är guld värda efter en lång sommar. Vilket blir ditt nya
Buffé ÄPPEL, PÄPPEL...
Buffé Kickstarta dagen med en sensommarfrukost vär
d att vakna för! Välj mellan peanut butter jelly smoothi FRUKOST En godare morgon! ÄPPELJUICE MED MANGO OCH CITRONMELISS 4–6 PERSONER/ 15 MIN INGREDIENSER 600 g syrligt äpple t ex Gravenstein 400 g färsk eller tinad fryst mango 1 kruka citronmeliss 2–4 msk färskpressad limejuice is GÖR SÅ HÄR 1. Kärna ur äpple och mango och skär i bitar. Mixa slätt med citronmeliss och 3–4 dl kallt vatten i en blender. Smaka av med limejuice. Servera i glas med is. TOAST MED MASCARPONEKRÄM MED APELSIN 4 PERSONER/ 15 MIN INGREDIENSER 250 g mascarpone 2 msk finrivet apelsinskal 2 msk färskpressad apelsinjuice 2 tsk vallmofrön 2 tsk vaniljsocker 4 tjocka skivor brioche 2 msk smör 200 g färska bär t ex blåbär GÖR SÅ HÄR 1. Blanda mascarpone med apelsinskal och -juice, vallmofrön och vaniljsocker. Stek briochen gyllene i smör i en stekpanna. 2. Toppa bröden med mascarponekrämen, bär och gärna honung och extra vallmofrön. Sjusovare eller morgonpigg, oavsett vilket så gör en riktigt god frukost dig gott! Här är tipsen och recepten för en extra bra start på dagen. RECEPT HEDVIG BILLENGREN LINDENBAUM STYLING VICTORIA NORDSTRÖM FOTO LENNART WEIBULL TIPS! Mascarponekrämen passar även fint att servera med våfflor eller pannkakor. 31 BUFFÉ #08/2021
Buffé MATNYTTIGT Kocken och kokboksförfattaren Fri
da Ronge gör det enkelt
Buffé ICAs EGNA SIDOR Tipsen som gör skillnad i pl
ånboken, taconyheter och ett besök i Äppelriket
Buffé SOFIAS SPANING En pastaklassiker förvandlad
till pizzatopping!