Loading...
Buffé AUGUSTI Trenden, råvaran och matkulturen att
utforska just nu.
Buffé UNDERJORDENS SKATTER Låt dig guidas och insp
ireras till att ta vara på säsongens råvaror av experten
Buffé MIDDAG PÅ 30 MINUTER Enkla middagslösningar
är guld värda efter en lång sommar. Vilket blir ditt nya
Buffé ÄPPEL, PÄPPEL...
Buffé Kickstarta dagen med en sensommarfrukost vär
d att vakna för! Välj mellan peanut butter jelly smoothi
FRUKOST OVERNIGHT OATS MED CHIA OCH HALLON- OCH R
ABARBERKOMPOTT 4 PERSONER/ ÖVER 60 MIN INGREDIENSER 2 dl havregryn 2 msk chiafrön 4 dl mjölk eller växtbaserad dryck ½ msk lönnsirap 2 dl matyoghurt (10 %) Fröströssel 1 ½ dl blandade frön ½ tsk mortlad kardemumma 1 msk neutral olja 1 ½ msk lönnsirap ½ tsk flingsalt Kompott 150 g rabarber 2 dl hallon 2 msk socker 1 krm vaniljpulver GÖR SÅ HÄR 1. Blanda havregryn, chiafrön, mjölk och lönnsirap i en bunke och ställ i kylen över natten. 2. Fröströssel: Rosta frön och kardemumma i oljan tills de är gyllene. Blanda ner lönnsirap och flingsalt. Låt svalna. 3. Kompott: Skär rabarbern i cm-stora bitar. Lägg i en kastrull med hallon, socker, vaniljpulver och 2 msk vatten. Koka ihop ca 10 minuter. Servera varm eller låt svalna och förvara i kyl. 4. Servera overnight oats med kompotten, fröströsslet och yoghurt. YOGHURT MED VATTENMELON OCH CITRONHONUNG 4 PERSONER/ 15 MIN INGREDIENSER ½ dl honung 1 tsk finrivet citronskal 1 tsk färskpressad citronjuice 1 dl rostade pistagenötter 400 g vattenmelon 6 dl matyoghurt (10 %) GÖR SÅ HÄR 1. Blanda honungen med citronskal och -juice. Hacka pistagenötterna och skär vattenmelonen i bitar. 2. Fördela yoghurten på 4 assietter eller skålar. Toppa med melon, citronhonung och hackade nötter. 33 BUFFÉ #08/2021
Buffé MATNYTTIGT Kocken och kokboksförfattaren Fri
da Ronge gör det enkelt
Buffé ICAs EGNA SIDOR Tipsen som gör skillnad i pl
ånboken, taconyheter och ett besök i Äppelriket
Buffé SOFIAS SPANING En pastaklassiker förvandlad
till pizzatopping!