Buffé AUGUSTI Trenden, råvaran och matkulturen att
utforska just nu.
Buffé UNDERJORDENS SKATTER Låt dig guidas och insp
ireras till att ta vara på säsongens råvaror av experten
Buffé MIDDAG PÅ 30 MINUTER Enkla middagslösningar
är guld värda efter en lång sommar. Vilket blir ditt nya
Buffé ÄPPEL, PÄPPEL...
Buffé Kickstarta dagen med en sensommarfrukost vär
d att vakna för! Välj mellan peanut butter jelly smoothi
Buffé MATNYTTIGT Kocken och kokboksförfattaren Fri
da Ronge gör det enkelt MATNYTTIGT Sensommarsallad Under vinjetten Matnyttigt bjuder vi tillsammans med kocken och kokboksförfattaren Frida Ronge på lite nyttigare matinspiration. Ännu fler hälsosamma tips hittar du på buffe.se TOMATSALLAD MED SILKESTOFU, BASILIKA, RÖDLÖK OCH CITRONETTE 4 PERSONER / 15 MIN INGREDIENSER 400 g tomater, gärna i olika färger 1 rödlök 1 kruka färsk basilika 1 förp silkestofu ca 350 g salt, svartpeppar Citronette med chili 4 msk färskpressad citronjuice 1 tsk finhackad grön chili ½ dl olivolja GÖR SÅ HÄR 1. Mixa alla ingredienser till citronetten med stavmixer och krydda med 2 krm salt. 2. Skär tomaterna i bitar. Skala och skiva rödlöken tunt. Plocka basilikan. Blanda tomat och rödlök med hälften av citronetten. Dela tofun i bitar och lägg på salladen. Toppa med basilika, resten av citronetten och peppar. 3 ANLEDNINGAR ATT ÄTA TOFU TIPS! Ät gärna ihop med en grillad fisk- eller köttbit. Saftiga och solmogna tomater tillsammans med silkeslen tofu och krispig rödlök är perfekt som lättare lunch i värmen. - Rik på protein - Är laktos- och FRIDA RONGE BOR: Stockholm GÖR: Kock, kokboksförfattare och gastronomisk ledare på restaurangen Tak INSTAGRAM: @fridaronge mjölkproteinfri - Innehåller omättat fett som bidrar till att behålla normala kolesterolnivåer i blodet. 35 BUFFÉ #08/2021 RECEPT FRIDA RONGE STYLING ELISABETH JOHANSSON FOTO SIMON BAJADA
Buffé ICAs EGNA SIDOR Tipsen som gör skillnad i pl
ånboken, taconyheter och ett besök i Äppelriket
Buffé SOFIAS SPANING En pastaklassiker förvandlad
till pizzatopping!