Loading...
Buffé AUGUSTI Trenden, råvaran och matkulturen att
utforska just nu.
Buffé UNDERJORDENS SKATTER Låt dig guidas och insp
ireras till att ta vara på säsongens råvaror av experten
Buffé MIDDAG PÅ 30 MINUTER Enkla middagslösningar
är guld värda efter en lång sommar. Vilket blir ditt nya
VARDAG PYTTIPANNA MED SALSICCIA, SALVIA OCH PARME
SAN 4 PERSONER / 30 MIN INGREDIENSER 800 g fast potatis 300 g färsk salsiccia 1 knippe färsk gul lök ca 250 g ca 10 salviablad 4 ägg 1 dl finriven parmesan olivolja salt, svartpeppar GÖR SÅ HÄR 1. Tärna potatisen. Stek i rikligt med olja i en stor stekpanna på medelvärme tills den är gyllene och genomstekt, ca 10 minuter. Krydda med ½ tsk salt. 2. Gröp ur färsen från salsiccian. Skala och hacka löken. Stek salsiccian gyllene i 1 msk olja. Tillsätt löken och salvia och stek ytterligare några minuter. Blanda ner potatis, stek ca 5 minuter. 3. Lägg pytten på ett fat och stek äggen i samma panna. Salta och peppra. Toppa pytten med parmesan och servera med de stekta äggen. TIPS! Använd den korv du gillar eller har hemma, som falukorv, chorizo eller vegokorv. 23 BUFFÉ #08/2021
Buffé ÄPPEL, PÄPPEL...
Buffé Kickstarta dagen med en sensommarfrukost vär
d att vakna för! Välj mellan peanut butter jelly smoothi
Buffé MATNYTTIGT Kocken och kokboksförfattaren Fri
da Ronge gör det enkelt
Buffé ICAs EGNA SIDOR Tipsen som gör skillnad i pl
ånboken, taconyheter och ett besök i Äppelriket
Buffé SOFIAS SPANING En pastaklassiker förvandlad
till pizzatopping!