Buffé AUGUSTI Trenden, råvaran och matkulturen att
utforska just nu.
Buffé UNDERJORDENS SKATTER Låt dig guidas och insp
ireras till att ta vara på säsongens råvaror av experten
Buffé MIDDAG PÅ 30 MINUTER Enkla middagslösningar
är guld värda efter en lång sommar. Vilket blir ditt nya
VARDAG ÖRTPANERAD RÖDSPÄTTA MED CURRYSALLAD 4 PER
SONER / 30 MIN INGREDIENSER 500 g rödspättafilé 2 dl ströbröd 1 dl mandelspån 1 kruka dill 1 dl vetemjöl 1 uppvispat ägg 1 dl crème fraiche ½ dl majonnäs 1 tsk curry 1 msk vitvinsvinäger ½ spetskål ca 300 g 2 hjärtsallad smör, rapsolja salt, svartpeppar GÖR SÅ HÄR 1. Krydda fisken med ½ tsk salt runtom. Plocka dillen, hacka 2 msk och spar resten. Blanda den hackade dillen med ströbröd och mandel på ett fat. Vänd fisken i mjöl, ägg och sist ströbrödsblandningen. 2. Vispa ihop crème fraiche, majonnäs, curry, vinäger och 2 krm salt i en salladsskål. 3. Strimla spetskålen. Plocka bladen från salladen. Blanda kålen med salladsbladen och dressingen. Toppa med resten av dillen. 4. Stek fisken i smör och olja tills den är gyllene och frasig och servera med salladen. Servera gärna med citronklyftor. 21 BUFFÉ #08/2021
Buffé ÄPPEL, PÄPPEL...
Buffé Kickstarta dagen med en sensommarfrukost vär
d att vakna för! Välj mellan peanut butter jelly smoothi
Buffé MATNYTTIGT Kocken och kokboksförfattaren Fri
da Ronge gör det enkelt
Buffé ICAs EGNA SIDOR Tipsen som gör skillnad i pl
ånboken, taconyheter och ett besök i Äppelriket
Buffé SOFIAS SPANING En pastaklassiker förvandlad
till pizzatopping!