Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11 Lätt & snabblaga t med illiga burkar
Ojoj, det är likadant varWOKADE GRÖNSAKER MED SNABBNUDLAR Rejält med strimlade grönsaker och ett par paket snabbnudlar ger en verkligt mättande och jättegod middag. Välj billiga grönsaker som morötter och lök och ta mindre av det dyra, som frysta sockerärter och färsk paprika. Snabbnudlarna innehåller egen sås, så det enda man kanske behöver är lite extra chili och vitlök för dem som önskar en tuffare "vuxensmak". FÖ R 4 PERSONE R 3-4 paket snabbnudlar 2 stora morötter 2 röda eller gula lökar 2 paprikor en näve frysta haricots verts, broccoli eller sockerärter ev chili, vitlök, ingefära olivolja, salt, peppar GÖ R S Å HÄR : 1 . Skölj/skala och strimla alla grönsaker. Snabbstek dem i olja och ev chili/vitlök/ingefära. 2 . Lägg i snabbnudlarna och häll på vatten och smakpåsarna. 3. Låt koka i 3 minuter. Smaka av om det behövs ytterligare kryddor. Häll upp och servera. Buffé I/I99 9 av cathrin e schuc k foto : Joel wåreu s je år vid den här tiden. Mer månad än pengar kvar. Inte så underligt efter alla helger och fester, men ändå lika trist. Men fortfarande ska det stå middag på bordet varje kväll. Då får man vara lite fiffig för att få det hela att gå ihop. Själv brukar jag börja med en "hyllvärmarinventering" och gå igenom vilka burkar som skramlar längst in i skafferiet. Sedan går jag på jakt efter extrapriser på bra basmat i butiken. Billiga burkar brukar vara krossade tomater och vita bönor. Extrapriser brukar det också vara på de sk snabbnudlarna, som är utmärkt basmat. Andra exempel på bra och billiga basvaror är ris, potatis, rotfrukter och pasta. Med det som grund ska jag visa er vad jag brukar laga när det är skralt i kassan här hemma... 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40