Loading...
Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24 FRUKOSTKORV MED TOMATGRÄDDE En varia
nt av stroganoff, och en god vardagsrätt. Frukostkorv passar bra, bratwurst om man vill ha mer kryddsmak. FÖ R 4 PERSONE R 4 frukostkorvar eller bratwurst ar 2 små gula lökar 2 msk tomatpuré 1 dl chilisås ca 1 dl mellangrädde riven ost GÖ R S Å HÄR : I .Sät t ugnen på 225°C. 2 . Hacka löken fint och blanda med tomatpuré, chilisås och grädde till en krämig röra. 3. Skåra korvarna på längden. Ställ dem i en ugnsform och klicka i fyllning. 4 . Strö riven ost över och ställ in fatet mitt i ugnen i 20-30 minuter eller tills korven är varm och osten smält. Kokt ris är gott till - ev blandat med lite finhackad paprikasallad från burk. BONDSOPPA MED SMAKRIK KORV Rotsaker och potatis ger mustighet, korven ger smak och ingen går hungrig från bordet. FÖ R 4 PERSONE R 6-8 stora potatisar 1 klyfta rotselleri 1 morot 2 palsternackor 1 purjolök 3 kött- eller hönsbuljongtärningar ca 12 dl vatten 1 lagerblad 5 korn svartpeppar 1/2 tsk timjan 2 ölkorvar, kabanossen eller chorizo hackad persilja GÖ R S Å HÄR : 1 . Skala potatis och rotsaker och skiva purjon. Lägg allt i en rymlig kastrull. Smula ner buljongtärningarna, slå på vatten och lägg i kryddorna. 2 . Koka sakta under lock tills potatisen börjar mosa sig. Skiva korven och låt den koka med i 10 minuter på slutet. 3. Vill man ha soppan redd vispar man sönder potatisen. Servera soppan het med persilja över och gott bröd till.
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40