Loading...
Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6 KRAMIGA TAGLIATELLE MED ÄPPELSKINKA F
Ö R 4 PERSONE R 400 g marinerad, strimlad skinka tips: Färsk pasta är en trevlig bekantskap. Mellan 1 och 3 minuter tar det att koka pastan. Den finns i många olika smaker. 1 gul lök 1 äpple matfett att steka i 400 g färska tagliatelle 2 msk créme fraiche 1/2 dl ädelost på tub GÖ R S Å HÄR : 1 . Skala och skär löken i strimlor. Klyfta äpplet och ta bort kärnhuset. Fräs löken i matfett i en stekpanna. Ta upp, lägg åt sidan. 2. Stek skinkan i ca 10 minuter. Rör om då och då. 3. Koka upp vattnet till tagliatellen. Lägg i pastan och koka i 1 - 3 minuter enligt anvisningen på paketet. 4 . Rör samman créme fraiche och ädelost. När tagliatellen är färdig, slå av vattnet och blanda ner ostkrämen. 5. Blanda lök, äpple och skinka i stekpannan. 6. Servera i varma djupa tallrikar, med en sallad bredvid. marinerad, strimlad skinka: Använd färsk skinka eller picnicbog. Strimla tunt med vass kniv. Till 400 g kött behövs 2 msk neutral olja, 1 msk soja, 1 pressad vitlöksklyfta och 2 tsk köttoch grillkrydda. Häll allt i en plastpåse och lägg i kylen. Marinera över natten. Vänd då och då.
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40