Loading...
Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5 pannfärdigt när du vil l snabba på ma
tlagninge n Att snabbt kunna laga till något välsmakande och fräscht står överst på varje matlagares önskelista. Vi vill alla äta gott och hälsosamt, men långkok har vi sällan tid till. • I välsorterade butiker dyker pannfärdiga rätter upp som svar på våra önskemål. Men vad äter man till? Det är ju ingen vits att köpa pannfärdigt om tillbehören tar lång tid att laga. Nu finns många roliga bekvämvaror att botanisera bland. Färsk pasta blir klar på några minuter. Och de nya, snabba potatisprodukterna gör att vi även till vardags när vi är stressade kan njuta av vår älskade knöl. Färdiga såser och spännande grönsaker på burk gör det lätt att variera snabbmaten. Här kommer några förslag på smakfulla kombinationer. Buffé 1/199 9 tillagningstid: 10 minuter börsar: Använd skivor av nötbog eller lövbiff. Till 4 börsar behövs ca 30 g ädelost och 1/2 dl ädelost från tub. Smula ädelosten och rör ner i tubosten. Klicka på skivorna. Vik samman till små paket. Fäst med tandpetare. a v gunill a blix t foto : Joel wåreu s ÄDELOSTFYLLDA BÖRSAR MED OLIVPASTA FÖ R 4 PERSONE R 4 ädelostfyllda börsar av tunna skivor nötbog matfett att steka i 400 g färsk pasta 10 svarta oliver 1 tsk torkad salvia 20 g flagad parmesanost GÖ R S Å HÄR : I.Koka upp vattnet till pastan. 2 . Stek börsarna i ca 3 minuter på varje sida. 3. Koka pastan i 1-3 minuter, enligt anvisningen på paketet. Häll av vattnet. Blanda ner oliver och salvia i pastan. 4 . Strö parmesanost över. Servera börsarna med pastan på varma tallrikar.
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40