Loading...
Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8 oxrulader: Använd tunna skivor av nöt
bog eller lövbiff. Lägg en skiva rökt skinka på varje. Bred på färdig vitlöksost. Vik ihop små paket och fäst med tandpetare eller bind med tråd. tips: Bekvämpotatis är bara en av alla snabba potatissorter. Det finns djupfryst sommarpotatis, färdigkokt potatis på burk som man bara kan värma och så kallad delikatesspotatis. OXRULADER I SENAPSSAS MED SNABBPOTATIS FÖ R 4 PERSONE R 8 rulader av tunna skivor nötbog med t ex rökt skinka och vitlöksost 400 g bekväm potatis matfett att steka i 1 dl vin eller vatten 1/2 köttbuljongtärning 2 dl matlagningsgrädde 2 msk fransk senap 2 msk vetemjöl inlagd eller saltgurka GÖ R S Å HÄR : I.Koka upp vatten till potatisen. Lägg i potatisen och låt koka upp. Koka i 15-20 minuter. 2 . Bryn under tiden ruladerna i ca 4 minuter i lite matfett i en stekpanna. 3. Slå på 1 dl vin eller vatten och smula ner 1/2 köttbuljongtärning. Slå på matlagningsgrädden och klicka i senapen. 4 . Låt ruladerna bräsera (puttra på svag värme) i ca 20 minuter. 5. Rör ut vetemjölet i lite vatten och red såsen till önskad tjocklek. Servera ruladerna i såsen med potatisen och skivad inlagd gurka eller saltgurka.
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40