Buffé 1
Pärondricka med ingefära PARTYPAJER & RULLE Hurra
för kräftskiva! Små kaxiga kantarellpajer kompletterar skaldjuren, och som avslut på kvällen passar en söt marängrulle med citron & pistasch. FOTO & STYLING EVA HILDÉN Marängrulle med citron & pistasch ihop 2 msk och 1 msk vatten 1 dl pumpakärnor och 2 msk sesamfrön ugnen på 200°C i 10–15 Srirachasnacks Sätt ugnen på 175°C. Vispa 6 äggvitor och 1 dl strösocker 2 dl strösocker ½ dl potatismjöl och 2 krm vaniljpulver 250 g mascarpone 1½ dl lemon curd och 2 msk färskpressad citronjuice CHOKLADSMOOTHIE MED TAHINI 1 fryst banan (i skivor) 2 urkärnade dadlar 1 msk kakao och . kakaonibs. Efterrätt till recepttopplistan 16 BUFFÉ 8 • 2017 Fryst cheesecakesandwich med blåbär 200 g digestivekex 200 g 75 g smält smör. 1 burk sötad kondenserad mjölk (ca 400 g) 500 g och 2 krm vaniljpulver. SMÅ KANTARELLPAJER MED DILL & FETAOST 2 rullar färdig kyld pajdeg (à 250 g ) 200 g svamp gärna kantareller lök i 2 msk smör. Salta och peppra 100 g smulad fetaost 2 ägg 2 dl mjölk (3 %) 2 krm salt och 1 krm svartpeppar 3 kg päron 4 liter vatten och 5 cm skalad skivad ingefära. 1 msk citronsyra och bensoat 3–4 dl strösocker och pressad citronjuice. is skivade päron och gärna en kvist rosmarin. För alla fi nns vid respektive recept på ica.se/buff e