Loading...
Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19 Två enkla bjud rätter och Fem goda o
meletter I påsktider handlar det mycket om ägg. Det gäller även Bufféköket. Den här gången har vår kock Jacob Gray utgått från ett mycket enkelt basrecept för en öppen omelett. Med olika fyllningar förändrar han sedan lätt smak och karaktär. Dessutom bjuder han på två rätter som mycket väl passar för en enklare bjudning, båda med viss påskkänsla. TEXT TONY WALLIN RECEPT JACOB GRAY STYLIST LISELOTTE FORSLIN FOTO ERIC JOSJÖ OCH PEPE NILSSON •
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40