Loading...
Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24 Lars & Berit bjuder på Festrätter me
d påsksmak Mina smaklökar ställer in sig på lax, lamm och kyckling när påskhelgen närmar sig. Jag lagar tre enkla, goda påskrätter med gula citroner som genomgående tema. Till dessert blir det påskgodis i form av frysta blåbär med varm citronkolasås och citronglass med ägglikör som ni bara inte får missa. God påsk! AV BERI T PAULSSO N FOTO LAR S PAULSSO N CITRONDIPP MED RÄKOR Reta aptiten med ett glas dipp fyllt med grönsaker och räkor på spett. FÖR 4 PERSONER 8 lyxräkor (extra stora) 1 morot 1 bit gurka, ca 10 cm 1 krm salt 1 msk smör SÅS: 1 dl matlagningsyoghurt strimlat skal och pressad juice av 1/4 citron (ca 1 msk) 24 1 tsk flytande honung 1 krm salt GÖR SÅ HÄR: 1. Skala räkorna, men lämna kvar stjärtfenan. Trä upp räkorna på små träpinnar. 2. Skala moroten. Skär morot och gurka i långa stavar. 3. Rör ihop såsen och fördela den i 4 glas eller skålar. Ställ i grönsaksstavama. 4. Stek räkorna i smör. Salta. Ställ spetten i glasen. FÖR ALLA? Citrondipp med räkor innehåller inte gluten eller ägg. Mjölk ingår. LJUMMEN KYCKLINGSALLAD MED SAFFRANSDRESSING Här har påskpippin fått grönt sällskap av sallad och ugnsstekta grönsaker som matchas med saffransgul dressing. I väntan på färskpotatisen använder jag små sparrispotatisar eller delikatesspotatis som jag ugnssteker med skalet kvar. FÖR 4 PERSONER 4 kycklingfiléer, ca 500 g 750 g sparris- eller delikatesspotatis 3 paprikor i olika färger
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40