Loading...
Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20 Grundrecept för 1 omelett: Vispa sam
man 3 ägg med 1 msk vatten eller öl samt 1 tsk salt och 1 krm vitpeppar. Häll smeten i en rejält upphettad panna med 1 msk smör/margarin eller olja. Omelett med olika fyllningar Stadig frukost, lätt lunch, snabbt mellanmål, eller enkel bjudrätt. Omeletten passar att servera när som helst på dygnet. Har man lyckats med en så är det lätt att variera dem efter eget tycke och smak. Och efter vad som finns i kylskåpet. Prova gärna några av Jacobs läckra fyllningar. \ åm OMELETT MED SPENAT. GORGONZOLA, KALKON OCH VALNÖTTER FÖR 1 PERSON Vispa ihop omelettsmeten enligt grundreceptet. Gör en grundomelett. Smula över 25-50 g gorgonzolaost, 6-8 blad färsk spenat, 1 msk grovhackade valnötter samt 2-3 skivor strimlad, rökt smörgåskalkon. Lyft ena kanten av omeletten med en stekspade och rulla eller vik ihop omeletten. Servera med grovt bröd. OMELETT MED PURJOLÖK, BRIE OCH CHAMPINJONER FÖR 1 PERSON Skär 50 g champinjoner i kvartar. Finstrimla 5 cm avsköljd purjolök. Fräs detta i en het stekpanna i 1 msk smör i 3-4 minuter utan att det tar färg. Salta och peppra. Ta uppvispa ihop omelettsmeten enligt grundreceptet. Gör en grundomelett. Lägg på 2 rejäla skivor brieost och svampblandningen. Lyft ena kanten av omeletten med en stekspade och rulla eller vik ihop omeletten. Servera med sallad och bröd.
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40