Loading...
Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26 Falafel, nu ännu godare! Tostada med
Falafel 4 portioner Gör så här: • Strö salt på aubergineskivorna och ställ att dra ca 15 minuter. • Pensla lite olja på tortillabröden. • Ställ fyra ugnssäkra skålar eller djupa tallrikar upp och ned på en plåt och lägg tortillabröden på dem, tryck lite längs kanterna så att bröden följer skålarnas form. • Grädda bröden i ugnen på 200 grader ca 8-10 minuter. • Stek aubergineskivorna och paprikan i lite olja ca 4-6 minuter. • Stek Hälsans Kök Falafel på medelvärme tills de fått fin färg. • Fördela sallad, stekta grönsaker och falafel i tortillaskålarna. • Servera gärna med hummus, salsa eller gräddfil. eller gräddfil. För mer recept och inspiration besök www.halsanskok.se För mer recept ochinspiration Ingredienser: * 1 paket Hälsans Kök Falafel (300g) * 1 skivad aubergine * 4 tortillabröd * 150g blandade salladsblad * 2 paprikor * 2 msk svarta oliver * Olivolja vegetarisk
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40