Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9 Burgare, wraps och en couscoussallad
står på menyn då Robert och Maria Wells grillar. För allergianpassning se ICA.SE/BUFFE BOOGIE-WOOGIE BURGER Lite chilismak ger ett skönt »tryck« i burgarna. Styrkan kan givetvis varieras efter smak. FÖR 6 PERSONER 600 g nötfärs 6 hamburgerbröd 1 ägg 2 krm chiliflakes 1/2 dl het chilisås (ketchuptyp) 3–4 msk vatten salt olivolja GÖR SÅ HÄR: 1.Blanda färsen med ägg, chiliflakes, chilisås, vatten och 1 tsk salt till en jämn smet. 2.Forma sex runda färsbiffar. 3.Pensla färsbiffarna med lite olja. Grilla eller stek dem 3–5 minuter på varje sida. Värm gärna bröden på grillen. 4.Låt var och en bygga sin burgare efter egen smak med tillbehören, se sidan 8. CHICKEN WRHAPSODY Mjuka, rektangulära tunnbröd passar perfekt till att rulla in sina favoritgodsaker i. FÖR 6 PERSONER 600 g kycklingfilé 1 påse mjuka rektangulära tunnbröd (375 g) 2–3 dl barbecuesås 3 krm chiliflakes salt GÖR SÅ HÄR: 1.Blanda barbecuesås, chiliflakes och 1 tsk salt i en skål. Lägg kycklingen i dubbla plastpåsar, häll i såsen och låt marinera i minst 2–3 timmar i kylen, gärna över natten. 2.Grilla kycklingen ca 5 minuter på varje sida, gärna under lock. Låt köttet vila ett par minuter. Skär kycklingen i skivor. Låt var och en fylla sitt tunnbröd med kyckling och tillbehör, se sidan 8. Rulla ihop till en strutformad rulle med en servett runt om. BUFFÉ 5 • 2 01 1 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40