Loading...
Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11 ieierna fixar festen I samband med s
kolstarten kan det var a ku l att dra ihop några kompisar som man inte sett på hela sommaren för att laga lite gott och skvallra om det man vari t med om under ledigheten. Varsågoda, hä r dukar v i upp en tonårsbjudning med kända ingredienser som fåt t lite ny smak. Tjejerna har fixat maten. A V INGMARI ROUG FOTO ERIC JOSJÖ Nä r tonåringar bjude r på middag så ska det vara lättlagad och god mat. Precis som för vuxna . Men i tonåren står man mit t emellan att vara barn och vuxen , och det syns också i maten. D e kära barndoms - makaronerna far hä r det vuxna inslaget av parmesan och grönsaker. Kyckling i olika former är alltid gott, och hä r fylls de med soltorkade tomate r och heta vitlöksklyftor. Den här middagen kan förberedas fram till at t maten ska värmas. Eller så samlar ma n kompi - sarna och lagar maten tillsammans. Alla kan hjälpa till. Men middagen börjar med avspänt prat kring avokadodippen med nachos. De t talas om musik, sommarens händelser, den stundande skolan och filmer. AVOKADO - OC H FETAOSTDIP P Avokadokrämen kan göras flera timmar i förväg om man täcker med plastfilm och låter den stå i kylen. FÖR 6 PERSONER 5-6 avokador 150-200 g fetaost 1/2 lök saft av 1/2 citron några droppar tabasco örtsalt, peppar 1-2 paket nachos eller chips GÖR SÅ HÄR: 1. Gröp ur avokadon. Mosa eller mixa avokadon tillsammans med fetaosten till en slät kräm. Spara en bit fetaost till garnering. 2. Skala och finhacka löken. Tillsätt den tillsammans med citronsaft och tabasco till avokadokrämen. 3. Smaka av med örtsalt och peppar. Strö eventuellt några fetaostbitar ovanpå som garnering. Servera med nachos.
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40