Loading...
Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23 FESTGOD VARDAGSMAT PÅ FEM OLIKA SÄ'
A V SI V OCH KE Y L NILSO N Nödproviant eller festmat - fläskkotletten är samarbetsvillig och låter sig lätt förvandlas til l en festmiddag. Smaken lånar v i från Norrlands skogar, ungerska pustan eller en italiensk trattoria. Buffé 8*200 0 UNGERSK PAPRIKAKOTLETT En mustig sak som serveras med surkål - lika nyttig som god och lite oupptäckt hos oss. FÖR 4 PERSONER 4 fläskkotletter paprikapulver eller grillkrydda med chili 2-3 gula lökar 2-3 paprikor ev 1 vitlöksklyfta olivolja till stekning 1 burk surkål, ca 800 g 1 tsk kumminfrö ev lite matlagningsvin salt och peppar GÖR SÅ HÄR: 1. Skala löken och skär den i små klyftor. Skölj, kärna ur och strimla paprikorna. Skala och finhacka vitlök. 2. Fräs allt mjukt med olivolja i en kastrull. Salta. 3. Värm surkålen med kumminfröna på låg värme under lock. Slå i en skvätt vitt matlagningsvin om det råkar stå vid spisen, annars går det bra utan. 4. Krydda kotletterna med salt, peppar och paprikapulver eller grillkrydda efter smak. Grilla eller stek dem på vanligt sätt i ca 3 minuter på var sida. Servera kotletterna nystekta med het surkål och lök- och paprikaröra. Fö r alla ? Innehåller inte gluten, ägg eller mjölk, men kontrollera för säkerhets skull innehållet i grillkryddan och surkålen.
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40