Loading...
Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30 ENKEL JORDÄRTSKOCKSSOPPA En len och
smakrik soppa som kan ätas både varm, ljummen och kall. Bra rätt när det är fest eftersom den kan förberedas. FÖR 6 PERSONER 500 g jordärtskocka, ca 8 7 di vatten 1-2 grönsaksbuljongtärningar 1 krm dragon ev lite salt och peppar ev lite strimlat limeskal till garnering 3 0 GÖR SÅ HÄR: 1. Skala och skär skockorna i bitar. Koka dem ordentligt mjuka. 2. Slå av vattnet i en annan kastrull och tillsätt ev mer vatten så att det bli 7 dl. Lös buljongtärningarna i det och koka upp. 3. Mixa skockorna noga och späd sedan med buljongen. Krydda med dragon. Smaka av och garnera gärna med lite strimlat limeskal. VINKOKT KYCKLING MED UGNSROSTADE ROTSAKER Den här rätten är en supersmidig bjudrätt. Man förbereder rotsakerna i en form och kycklingen i en annan, och ställer sedan in båda i ugnen samtidigt. FÖR 6 PERSONER 6 kycklingfiléer å 100-150 g 5 schalottenlökar 1 dl vitt matlagningsvin 1 tsk dragon 1 tsk salt 2-3 tsk färskriven ingefära 2 msk hackade svarta oliver 1 krm peppar ROSTADE ROTSAKER: ca 300 g rotselleri 400 g potatis 400 g morötter 1-2 rödlökar 300 g palsternacka 1 tsk dragon 1 tsk oregano 1 tsk salt, 1 tsk peppar 2 dl vitt matlagningsvin
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40