Loading...
Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13 FYLLD A KYCKLINGFILÉE R INLINDAD E I
BACO N En enkel rätt som smakar mycket FÖR 6 PERSONER 6 kycklingfiléer 1 paket bacon, ca 140 g smör att steka i FYLLNING: 15-20 marinerade soltorkade tomater 1 kruka färsk basilika 2 msk olivolja eller olja från de soltorkade tomaterna 1 dl chilimarinerade vitlöksklyftor 1-2 krm svartpeppar GÖR SÅ HÄR: I.Sätt ugnen på 200°C. Lägg en kycklingfilé mellan två smörpapper på en skärbräda och bänka ut dem med hjälp av en stekpanna tills de är som platta skivor. 2. Blanda samman alla ingredienser till fyllningen i en matberedare. Mixa till en grov konsistens. 3. Fördela fyllningen på filéerna och vik ihop dem till paket. Linda baconskivor runt och fäst med en tandpetare. 4. Bryn dem runt om i lite smör i en stekpanna tills de fått färg och lägg dem sedan i en ugnssäker form. Hit kan de förberedas. 5. Sätt in i ugnen tills de är genomstekta, ca 20 minuter. Tips! En jättegod sås till kycklingen: Rör samman 1 dl sweet chilisås med 2 dl matlagningsyoghurt och 1/2 dl tacosås. MAKARO N ISALLA D FÖR 6 PERSONER ca 400 g makaroner 4 msk olivolja 2 msk vinäger 1 vitlöksklyfta 1-2 broccoli, ca 400 g 4 tomater 1 gul paprika 1 rödlök 100-150 g färsk parmesanost 1/2 kruka färsk basilika örtsalt, peppar GÖR SÅ HÄR: 1. Koka makaronerna mjuka i lättsaltat vatten. Låt dem rinna av. Rör ner olivolja och vinäger. Pressa i vitlöken. 2. Dela broccolin i små bitar. Lägg dem i kokande vatten en kort stund. Låt dem rinna av. 3. Skölj och tärna tomatema. Skölj, kärna ur och tärna paprikan. Skala och finhacka löken. Riv eller hyvla parmesanen fint och hacka basilikan. 4. Blanda ner broccoli, tomater, paprika, rödlök, parmesan och basilika i makaronerna. Smaka av med örtsalt och peppar.
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40