Loading...
Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12 BAGUETTE MED PISTOU Prova den här go
da varianten i stället för det traditionella vitlöksbrödet. FÖR 6 PERSONER 1-2 baguetter PISTOU : 2 vitlöksklyftor 1 dl hackad färsk basilika 1/2 dl riven parmesan 1 dl olivolja GÖR SÅ HÄR : LLägg alla ingredienser, utom oljan, i mixern. Kör på högsta varv medan oljan hälls i i en tunn stråle. 2. Sätt ugnen på 225°C. Skär djupa snitt i baguetterna. Fyll snitten med pistou. Ugnsbaka dem några minuter tills de är genomvarma. SALLAD MED ÖRTER FÖR 6 PERSONER 1 kruka rucolasallad 1 knippe persilja 1 kruka basilika 1 huvudsallad DRESSING : 4 msk olivolja 2 msk vinäger 1 msk dijonsenap salt, peppar GÖR SÅ HÄR: 1. Skölj örter och sallad. Dela dem i mindre bitar och blanda i en skål. 2. Vispa samman olja, vinäger, senap och kryddor. Ringla detta över salladen.
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40