Loading...
Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33 trivs extr a br a p å Salmon Fillets
(laxfilé) 140g • Filet Grilla\250g Makrill 4^0q • Fiskwok 600g • Laxkotletter 500g Qourm&tqrUU ; me d Frlouor . din butik hittar du just nu en broschyr med härga grillrecept och masso r av tips. Dessutom hittar du varje vecka nya recept p å www.frionor.se Smakprov: Grillad 4 pers 1 påse Frionors Laxkotletter 500g eller 2 pkt Grillax 250g Gaspacho 6 st tomater 2 st tomatillo (kan uteslutas) 1/4 röd lök finhackad 2 msk olivolja 1 dl kall hönsbuljong (buljongtärning) 1 msk rödvinsvinäger 1/4 skalad gurka lax med gul gaspach o 1/2 gul paprika \ ^ 1 dl tärningar av gurka, tomat, rödlök och paprika Mixa alla ingredienserna till gaspachon. Tillsätt tärningar av grönsakerna. Salta och peppra. Serveras kyld. Salta och peppra laxen. Grilla ca 2 min på vardera sida, gärna i en grillwok. Kö^ Friöriör ochfå,grUlprylar! I din butik finns också en bonusaktivitet, där du kan samla streckkoder och byta in dem mot praktiska grilltillbehör. Hämta samlarblad idag! Frionor Sverige AB, konsumentkontakt 020-22 00 69 ^ > — *
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40