Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39 Enkel garnering som imponerar FROSTA
D E ROSOR : Pensla 4-5 rosor eller andra ätliga blommor (ej köpta) med 1 uppvispad äggvita och ev skalstrimlor av 1 citron. Ös sedan över rejält med socker. VIT T CHOKLADKRULL : Smält 200 g vit blockchoklad i en rostfri bunke över en kastrull med kokande vatten. Rör hela tiden. Bre ut smeten på en plåt och låt stelna i kylen. Vänd en tesked så kupiga sidan är uppåt. Dra långa drag mot dig så "krullar" bildas. Var försiktig, de är väldigt sköra. Det går lika bra att grovriva chokladen om du vill. Flytta försiktigt de sköra chok-ladkrullen med hjälp av en tandpetare till toppen av tårtan. Strö gärna silverkulor runt kanten och garnera med rosor. Mynta- eller citronmelissblad är fint men inte nödvändigt. FLER A TIP S P Å ENKL A GARNERINGA R På samma sätt som du frostar rosor kan du frosta frukt och skalstrimlor. Till exempel vindruvor, jordgubbar, vinbär, citronoch apelsinskalstrimlor m m. Andra ätliga blommor som du kan dekorera med är till exempel ringblommor, krasse, violer, gurkört och penséer. Men kom ihåg att de inte får vara besprutade. Plocka ur egen täppa. Mindre jordgubbar, delade i halvor och till hälften doppade i blockchoklad. Hallon och myntablad är vackert på en kakaopudrad chokladkaka. Lägg ett tårtpapper i samma storlek som tårtan/kakan och pudra florsocker eller kakao över. Då bildas ett fint spetsmönster. Fungerar bäst på kakor som har en torr yta eller är glaserade. På en barntårta passar godis att dekorera med, som små marshmallows, geléhallon och non-stop. Med smält blockchoklad i en smal smörpappersstrut kan man ringla mönster, hjärtan, fjärilar, spiraler med mera. Låt stelna på ett smörpapper. Till en doptårta är det fint att ställa italienska så kallade lady fingers-kex som ett "staket" runt om. Bind ett brett sidenband i valfri färg och knyt en rosett runt.
Buffé Sida 40