Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3 » TI D « Ett aktuellt ord som inspire
rar och skrämmer. De flesta tycks anse att tiden inte »räcker till«; i alla fall gäller det vuxna, arbetande människor. Våra agendor är välfyllda och dagarna försvinner i rasande fart. I matbutiken funderar vi över vad vi ska ha till middag i kväll, det ska helst vara mat som går snabbt att laga. Och helst ska det vara få ingredienser och helst ska det inte bli sä mycket disk efter matlagningen. Men samtidigt vill vi ha god och nyttig mat. I Buffés nya vardagskök skapas nu Den Bästa Vardagsmaten, hoppas att den ska smaka. Mer snabblagat blir det när Birgitta Rasmussons Billiga Veckan får temat Max 15 minuter. Cathrines veggo går också snabbt, liksom Siv&cKeys bröd. Men det finns fler aspekter på temat tid. Berits lördagsgott tar lång tid, men arbetsinsatsen är liten. Under tiden allt tillagas i ugnen kan man umgås med en annorlunda ostdipp. Smaklig maltid och gör något bra av tiden. TONY WALLIN, CHEFREDAKTÖR Buffés receptregister: www.ica.se Årets föresatser Ett helt nytt år ligger framför oss och inom IC A ska vi se till at t hinna med en hel del detta ar. Under 200 1 ska mänga butiker fräschas upp och förnyas, sortimentet förbättras, priserna pressas, iCA-banken komma igång och sä vidare. Låt din 1 c A-handlare fä höra hur du tycker att butiken och IC A i stort kan bli bättre, det hjälper oss! Matkvalitet är en annan fråga vi tänke r lägga mycket tid pä , inte minst angeläget efter alla nyheter om galna ko-sjukan. Vår egen import är mycket liten, men den behövs trots allt eftersom vi i Sverige inte är självförsörjande vad gäller nötkött . Jag kan försäkra at t vi alltid gör omfattande kontroller av det köt t vi importerar sa at t ni kunder ska kunna känna er trygga. Nej, någon brist på arbetsuppgifter at t fylla det nya aret med finns inte, det är vi nog mänga som kan skriva under pa. Men mitt i allt som ska göras måste vi också se till at t hinna koppla av. Ett mycket bra sätt at t göra det är att avnjuta god ma t tillsammans med familj och vänner. Ta vara på idéerna här i Buffé och laga något extra - det gör gott! Kenneth Bengtsson VD ICA Handlarnas AB Vardagsgott • 5 Nybakat*13 r 1 /200 1 Ananaspaj • 18 Bearnaisesås • 18 Couscoussallad • 9 Currydoftande pyrt*31 Festbröd med parmesan • 15 Fisk med papayarelish*34 Fläskfilé med pesto »11 Frikadeller* 27 Grahamsbullar med apelsin* 14 Hoisinkyckling • 7 Honungsbröd • 15 Husets snabba kålsoppa*27 Kebab med smakrik bulgur*34 Lördagsgott • 20 Snabb veggo • 28 Max 15 minuter • 34 Goda mackor • 39 Kikärtsfärs med rucolayoghurt*29 Korv med rotfrukter i ölbuljong*9 Korvgryta å la minute • 34 Kycklingfilé med frukt och chili • 23 Kycklingsoppa* 7 Leilas hallonsmoothie* 18 Långpannerutor* 14 Mackor med goda fyllningar*39 Mandel- och potatisbullar*8 Medelhavsbröd* 1 7 Minipanzanellor*31 Morotsbröd • 14 Morotspuckar med couscous*28 Ost med balsamdipp*20 Pizzasallad* 27 Quesadillas med hetta*34 Ris med räkor och stekt ägg • 7 Sallad med rostade rotfrukter*29 Salt sill med lök och potatis • 8 Salviakyckling med prosciutto • 20 Snabbpasta med kassler* 11 Solrosbröd • 13 Sweet chilikyckling* 18 Sötsur kål med parmaskinka* 25 Thaisoppa med morotsscones*31 Torsk med oliver och skocka* 6 Valnötsbröd • 1 7 Vitaminkick* 34 JA N SAMUELSO N TIPSAR O M NY A GOD A VINER . D E PRESENTERA S P Ä WWW.ICA.SE . SÖ K P Å BUFF É ring ellerskriv >: 08-728 230 0 Buffé, Box 6630. 11384 Stockholm E-post: red.buffe@forlaget.ica.se Annons: 021-194000 Adms : Stora gatan 41 . 721 85 Västerås ICA Kundkon/ctoressaridring 033-474790 Ovnga tranor 020-8333 33 (vardagar 9-16) Prenumeration 021-194602 . 220 kr/helår Chefredaktör: Tony Wallin Ansvarig utgivare: Kenneth Bengtsson Red.sekret.erare: Anna Gidgård Red.assistent: Richard Carlsson Annons: Glenn Braun 021-194256, Peter Bogren 021 -194114 Redaktionsråd: Karsten A Hess, Jan-Åke Karlsson, Lisbeth Kohls, Torbjörn Norberg, Bertil Svensson, Nina Tarukoski Produktion: Specialtidningar, ICA förlaget AB Repro: rjone Tryckeri: Roto Smeets Éåffi'
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40