Loading...
Buffé 1
Buffé DECEMBER – TREND/SMAK/UTBLICK
Buffé ETT GNISTRANDE AVSLUT
NYÅRSAFTON Skräddarsy din meny: Välj förrätt RÖDB
ETSTARTAR 8 PERSONER / ÖVER 60 MIN INGREDIENSER 600 g rödbetor 2 msk grov dijonsenap 2 msk hackad färsk dragon eller estragon på burk ½ dl hackad kapris ½ dl olivolja 2 msk färskpressad citronjuice 2 tsk Worcestersås salt, svartpeppar Picklad rödlök 2 rödlökar ½ dl ättiksprit (12 %) 1 dl strösocker 2 dl vatten Topping 2 dl smetana ca 2 dl rotfruktschips 3 dl blandade örter, gärna körvel och röd mangold GÖR SÅ HÄR 1. Sätt ugnen på 175° C. Lägg betorna i en ugnsform och ställ in i mitten av ugnen tills de är mjuka 1–2 timmar beroende på storlek. Låt svalna och skala. 2. Picklad rödlök: Skala och skär löken i små klyftor. Lägg i en kastrull med övriga ingredienser och koka upp. Låt svalna i lagen. 3. Skär betorna i små tärningar och blanda med övriga ingredienser. Smaka av med salt och peppar. 4. Lägg upp rödbetstartaren på åtta tallrikar. Toppa med picklad rödlök, smetana, chips och örter. TIPS! Vill du servera ett tilltugg till fördrinken? Inspireras på buffe.se. 14 BUFFÉ #12/2019
Buffé GODA GÅVOR
Buffé BUFFÉ REDER UT
Buffé THAILÄNDSKA SMAKER
Buffé MATSKOLA
Buffé MATPIONJÄRERNA
Buffé FÖR SMÅ SOCKERBAGARE
Buffé #MITTBUFFÉ
Buffé ICAs EGNA SIDOR
Buffé SISTA ORDET