Loading...
Buffé 1
Buffé DECEMBER – TREND/SMAK/UTBLICK
Buffé ETT GNISTRANDE AVSLUT
Buffé GODA GÅVOR PRESENTTIPS Goda gåvor PÄRONMARME
LAD MED ROSMARIN CA 1 LITER / ÖVER 60 MIN INGREDIENSER 1 ½ kg päron 1 msk fi nrivet citronskal 2 dl vatten 4 kvistar rosmarin 5 dl syltsocker 1 tsk citronsyra GÖR SÅ HÄR 1. Skala päronen och kärna ur. Skär i små bitar. Lägg päron, citronskal och vatten i en kastrull. Koka upp och låt koka ca 20 minuter tills päronen är mjuka. Tillsätt rosmarin och syltsocker och koka ytterligare 10 minuter. 2. Ta från värmen och rör ner citronsyran. Häll upp på väl rengjorda burkar. Förvara i kylen. CITRONSNAPS CA 8 DL / ÖVER 60 MIN INGREDIENSER 70 cl vodka 2 citroner 4 tsk strösocker GÖR SÅ HÄR 1. Tvätta citronerna noga och skala av det yttersta gula på citronen med en skalare. 2. Lägg skalet i en burk med lock tillsammans med vodka och socker. Låt stå i kylen 3–4 dagar. 3. Sila bort citronskalet. Häll upp på glasfl aska och förvara svalt. Servera iskall. Vintern är den perfekta tiden att samlas med nära och kära. Vad passar då bättre än en gå bort-present? Recept på parmesankex hittar du på buffe.se. 23 BUFFÉ #12/2019 RECEPT SOFIA NILSSON STYLING CHARLOTTA NORLÉN FOTO MATHIAS NORDGREN
Buffé BUFFÉ REDER UT
Buffé THAILÄNDSKA SMAKER
Buffé MATSKOLA
Buffé MATPIONJÄRERNA
Buffé FÖR SMÅ SOCKERBAGARE
Buffé #MITTBUFFÉ
Buffé ICAs EGNA SIDOR
Buffé SISTA ORDET