Loading...
Buffé 1
Buffé DECEMBER – TREND/SMAK/UTBLICK
Buffé ETT GNISTRANDE AVSLUT
Buffé GODA GÅVOR
Buffé BUFFÉ REDER UT
Buffé THAILÄNDSKA SMAKER
VARDAG WOK MED ÄGGNUDLAR OCH FLÄSKFILÉ 4 PERSONER
/ 30 MIN INGREDIENSER 500 g fläskfilé 200 g äggnudlar 4 msk neutral olja 2 vitlöksklyftor ½ broccoli 150 g vitkål 150 g morot 2 msk konc kycklingfond 1 msk strösocker 1 msk sesamolja 1 dl ostronsås 2 msk kinesisk soja 1 msk japansk soja 1 krm svartpeppar GÖR SÅ HÄR 1. Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen. Spola i kallt vatten och blanda med 1 msk olja så de inte klibbar ihop. 2. Skala och finhacka vitlöken. Skär broccolin i buketter. Skär kålen i stora bitar. Skala och strimla moroten. Strimla fläskfilén. Rör ihop fond, socker, sesamolja, ostronsås, soja, peppar och ½ dl vatten. 3. Hetta upp en wokpanna med 3 msk olja. Fräs vitlöken någon minut och tillsätt fläskfilén. Låt steka 4–5 minuter tills fläskfilén är klar. Tillsätt broccoli, vitkål, morot, nudlar och såsen. Woka 6–7 minuter och servera direkt. Toppa gärna med koriander och salladslök. 33 BUFFÉ #12/2019
Buffé MATSKOLA
Buffé MATPIONJÄRERNA
Buffé FÖR SMÅ SOCKERBAGARE
Buffé #MITTBUFFÉ
Buffé ICAs EGNA SIDOR
Buffé SISTA ORDET