Hemlagat Trend – Dekorera matbordet och njut av sv
amp, snabba nudlar och ägg
Hemlagat Mat i säsong – Bjud på höstskörd
Hemlagat Porträttet – Matfilosofi enligt Jessie So
mmarström
Hemlagat Säsong – Lär känna rotfruktsdoldisarna
Hemlagat Enkel och god vardag – Klassiker på nya s
ätt
Hemlagat Garanterad succé – Fransk socca
Hemlagat Köksknep – Sagolikt gott av pumpa och Sei
rans skafferilyx
•• or -ris Höstig pizza toppad med kantareller oc
h ruccola, gjord på vår färska, färdiga pizzadeg. Lätt att laga, lättare att äta. Följ receptet för en garanterat genomtänkt smakupplevelse. G GARANT � Ingredienser Gör så här 1 färsk pizzadeg 250 g kantareller 2 dl creme fraiche 2 msk grön pesto 3 msk finriven Parmigiano Reggiano 1 citron Olivolja Salt och svartpeppar Ruccola Chiliflakes Färska örter t.ex. timjan, oregano eller basilika 1. Ta fram pizzadegen i rumstemperatur 30 minuter innan bearbetning. 2. Sätt ugnen på 250-300°C med plåten i. 3. Stek svampen i olja tills den mjuknar. Krydda med salt och peppar. 4. Knåda, sträck ut och lägg degen på ett bakplåtspapper. 5. Bred på creme fraiche och toppa med små klickar pesto. Strö över parmesan, svamp, färska örter och krydda med svartpeppar. 6. Grädda pizzan i ca 5-8 minuter, eller tills kanterna har fått fin färg. 7. Toppa med ruccola, chiliflakes och rivet citronskal. Hungrig på mer? Skanna koden för fler smaskiga pizzarecept.
Hemlagat Vad blir det till middag? – Foodgeekz fav
oritbowl
Hemlagat Just nu – Det här kokar på spisen hos oss
på Hemköp i höst