Loading...
Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11 MONEGASKSALLAD En smakrik sallad som
kan hålla mer än en vecka i kylskåp. God till kött och vilt eller som del av en sallad. FÖR 4 PERSONER 4 skivor entrecöte eller oxfilé ä 150 g olja salt, svartpeppar SALLAD: 300 g smålökar 41/2 dl vatten 2/3 dl vitvinsvinäger 2 tsk olivolja 4 tsk socker 1 dl tomatpuré 1/2 lagerblad 2 krm timjan en kvist persilja 60 g russin salt, nymald svartpeppar GÖR SÅ HÄR: I.Stek köttet på medelvärme i olja tills ett par tre bloddroppar syns på ytan. Vänd köttet och stek lika länge på andra sidan. Salta och peppra. 2. Lägg alla ingredienser till salladen i en panna och låt småputtra tills löken är mjuk, 15-30 minuter beroende på lökstorlek. Ta bort locket efter cirka halva tiden. Servera med tex pressad potatis och lite rucolasallad.
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40