Buffé 1
IATEL o ACC /~~ ICA i~GLIATELLE MlD Ace ICA J..av
.t?~ ~~GLIA.TELL M!:.!) A JIm!k,,,. J~ LIAT ,-,LL ICA /~ ICA i~GLIATELLE MEO AGG 1. ntta efter den roda pi len vid pastahyllan nosta gang du besoker oss. Pilen har vi satt upp for att du enkelt ska hitta vara egna varor. Till exempel har du inte mindre on sju sorters pasta att volja bland. Alia or gjorda I i Italien av 100% durumvete av hogsta kvalitet vilket garanterar perfekt smak, forg och tuggmotstand. Oet innebor i sin tur att vara pastor kan Tagliatelle al Tonno alia leA (4 pers.) stoltsera med kvalitetsstompeln "semola'~ den finaste en italiensk pasta kan fa. 2. Koka leA Italia Tagliatelle enligt anvisningen pa forpackningen. 3. Skala 'oken och vitloken, korna ur paprikan och finhacka alit. Fros i olivolja i en panna. Tilisott tonfisk och oliver. Lat det smakoka i nagra minuter. 4. nllsott persilja, citronsaft och skal, salt och svartpeppar. Blanda alltsammans med tagliatellen. 'Servera gorna ytterligare citron vid sidanom. Fler recept hittar du pa www.ica.se ICA /~~ LIATEL ICA MEO AGG INGREDIENSER 280g ICA Italia Tagliatelle (co) 1 burl< ICA Tonlisk i olio (co 200g) 1 gullok 2 vitloksklyftor 1 rod paprika ICAOlivolia 1,5 dllCA Oliver 1 dl persilia (hackad) Rivet skal och salten av 1 citron 1 15k salt 1-2 krm svartpeppar