Buffé 1
'~. .. '- ' PANNA COTTA MED PASSIONSFRUKTS-TOPP K
lassisk god italiensk dessert, som har serveras med passionsfruktsgele - ett moment som du sjalvklart kan hoppa over. 16 SMA BAGARE 1 liter vispgradde 2 dl socker 5 gelatinblad 1 tsk vaniljsocker TOPPING: Bufft! 9/2002 1 gelatinblad 1 dl utspadd passionsfruktsjuice GORsAHAR: 1. Hall vispgradde och socker i en kastrull. LAt koka upp. 2. 810tlagg gelatin bladen i 5 minuter. Ta upp och lagg ner i den kokta vanna graddblandningen. Tillsatt vaniljsockret. 3. Fordela i sma bagare av plast (engangs) eller glas. Stall i kylen. Nar det stelnat sa mycket att du kan halla ett lager over gor du toppingen. 4. 810tlagg gelatinbladen i 5 minuter. Ta upp och smalt gelatinbladen i en kastrull eller i en skAl i mikrovAgsugnen pA full effekt (max 800 W) i ca 1 0 sekunder. 5. Tillsatt gelatinet i en tunn strAle ner i passionsfruktsjuicen. Hall juicen over den stelnade panna cottan och stall alit i kylen igen sA att det stelnar. Garnera med lite citronmeliss eller mynta. FOR ALLA? Panna cotta med passlonsfrukts-topp innehaller inte gluten eller iigg. Mjolk ingar. 9