Buffé 1
VILKEN BONAI •• Upptick nya sidor av virldens mes
t ilskade dryck. Att kaffe kan njutas pa manga satt har vi lart oss, inte minst genom de senaste arens influenser fran italienska kaffebarer och amerikanska coffeeshops. Varje stund pa dagen har sitt eget kaffe. Kaffet kan vara skallande hett med uppvispad kriimig mjolk som en hariig Caffe Latte for att komma igang pa morgonen. Eller goras isande kallt med krossad is eller glass med grad de for att svalka sig en het sommardag. Det kan heta espresso och avnjutas svart och starkt i en liten kopp pa maten, eller blandas med mjolk och serveras i stora glas eventuellt smaksatt med vanilj eller hasselnot. Mojligheterna ar i det narmaste oandliga - du kan till och med anyanda kaffe som smaksattare i mat och efterratter, och lata fylligheten bryta av mot det sota. Har ned an hittar du smakprov pa nya satt att tillreda ditt kaffe, men kom ihag att det bara ar borjan. De godaste kaffedrinkarna hittar du om du experimenterar sjalv. Lycka till! Madrid. Tillred en enkel espresso och hall upp i ett shotsglas. Addera en tesked Amaretto syrup, och lagg lite latt vis pad gradde pa toppen. Stro over det farska limeskalet. Sorrento. Skaka Cappuccino Mix, Hazelnut Syrup och tva deciliter mjolk. Ringla en tunn strang med choklassas i ett Martiniglas medan du snurrar det. Hall upp drinken, stro over lite kanel och garnera glaset med en vindruva, som du ater om du vill bryta drinkens sotma. Pavarotti. Skaka en ragad matsked snabbkaffe, en tesked socker, en tesked Butter Rum syrup och tre deciliter mjolk. Hall upp i en glassskU pa fot och lagg i tva kulor god vaniljglass. Stro over en nypa rivet apelsinskal och servera. Om du vill kan du forbereda drinken upp till tre dagar i forvag. Forvara i kylskapet och kor en liten stund i mixer fore servering. I I Anvand kupongerbjudandet i Stamkundsfoldern!