Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25 Som litet förrättsplock kan man serv
era rissnacks med dipp. På bilden syns en tomatsalsa och en paste med masamancurry. VITAMIN DRINK THAI Inget slår en ananasshake i skuggan när solen står som högst Det kan aldrig bli samma sak i Sverige, men ändå... Slå i en skvätt vodka om du vill servera det som en fräsch fördrink till en thailändsk middag. • Mixa färsk ananas i bitar, ca 75 g eller 2 ringar konserverade med 2-3 isbitar. Tillsätt 1 1/2 dl apelsinjuice. Smaka ev av med lite socker. Servera i ett fint glas. För alla? Vitamindrinken innehåller inte gluten, mjölk eller ägg. (Till 1 drink) KOKOSRIS MED LITCHIE Kokosris kan man servera med olika exotiska frukter, även färska, exempelvis mango, papaya, persika. I Thailand gör man det här receptet med »sticky rice«, men det fungerar även med vårt grötris. FÖR 4 PERSONER 1 1/2 dl grötris 2 dl vatten 1 burk kokosmjölk, ca 400 ml 1 -2 msk socker 1 burk inlagd litchie GÖR SÅ HÄR: 1. Koka riset i vattnet ca 10 minuter. 2.Tillsätt kokosmjölken. Låt riset koka mjukt på låg värme, ca 25 minuter. Rör så att det inte fastnar i botten. 3. Tillsätt socker. Rör i ca 1 dl litchiefrukter (inte vätskan). 4. Servera kokosriset med resten av frukterna. Dukning: Orkidéstänglar finns ofta i stora, välsorterade butiker. Bestick: Klong. Keramikskålarna har Mia gjort själv. Kokosskålar och skedar från Asien. Hängande ljuslykta, turkost porslin: Room.
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40