Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27 SALT Det går att baka i salt. Pröva
gärna saltbakade rödbetor. Det går också fint att »saltkoka« potatis. Saltet lägger sig som en knaprig hinna, med tränger inte igenom. Väldigt läckert med en stark röd kanarisk mojosås till. PAPAS ARUGADAS me d moj o rojo-så s kalla s också fö r kananepotatis . Köp färdig star k rö d så s elle r gö r ege n enlig t recepte t (FÖR 4 PERSONER) • Kok a up p 250 g grovsal t me d 1 lite r vatte n oc h lägg i 1 k g sm å delikatesspotatisa r (me d skal ) oc h lå t kok a knapp t mjuka . Häll av vattne t oc h lå t potatise n ånga av i 5 minuter . Den få r då e n vacke r vi t salthinna . Servera me d e n blanda d sallad oc h e n rö d star k sås . MOJO ROJO • Mixa 2 skivo r vit t bröd , 2 ms k rödvinsvinäger , 2 äggulor , 2 timjankvistar oc h 1 kr m kajennpeppar . Tillsät t ca 2 1 / 2 d l olivolja oc h 2- 3 ms k vatte n unde r mixningen . Smak a av me d c a 1 ts k sat t oc h c a 2 ts k paprikapulver . Servera såse n kal l till de n varm a potatisen . För alla ? Papas arugadas innehåller inte gluten, mjölk eller ägg. Mojo rojo-sås innehåller gluten, mjölk och ägg. Byt ut brödet mot glutenfritt bröd vid glutenintolerans och använd mjölkfritt bröd till den som har problem att tåla mjölk. Cathrine serverar Veggosmak i kvadrat Det är kul att leka med smaker. Att låta dem mötas och förenas i nya spännande kombinationer. Det är dessutom inne med smaker. Titta bara på krogen Restaurangen, under ledning av Melker Andersson, som enbart kallar sina rätter vid smaknamnet. Här har jag blandat flera sinsemellan väldigt skilda smaker och broderat vidare på temat. Visserligen som hela varmrätter, men låt inte det hindra dig ifall du skulle vilja göra flera. Plocka en eller flera smaker, experimentera och njut. AV CATHRINE SCHUCK ASSISTENT SUSANNE PETTERSSON FOTO JOEL WAREUS
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40