Loading...
Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16 INKOKT LAX MED SALLAD Den här rätten
vinner på att tillagas en dag före servering. FÖ R 4 PERSONE R 300-40 0 g laxfilé skuren i tärningar TILL LAGEN : 1 morot 1 gul lök 1 liter vatten 1 dl ättiksprit, 12% Wi tsk socker 5 vitpepparkorn 7 kryddpepparkorn 2 lagerblad 4 tsk salt TIL L POTATISSALLADEN : 4 kokta potatisar (gärna färskpotatis) 2 dl gräddfil 2 msk majonnäs 1 msk fransk senap 1 msk hackad gräslök salt och peppar från kvarn GÖ R SÅ HÄR : 1. Skiva potatisen. Rör ihop gräddfil, majonnäs, senap, gräslök och kryddor, och blanda med potatisen. 2. Skala och skiva moroten och löken. 3. Koka samtliga ingredienser till lagen i 5 minuter. Smaksätt ev med mer salt och peppar. 4. Lägg i laxen, dra kastrullen från spisen. Låt fisken svalna i lagen. Ställ sedan kallt. 5. Arrangera snyggt på tallrik, använd gärna lök och morötter från lagen som dekoration.
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40
Buffé Sida 41
Buffé Sida 42
Buffé Sida 43
Buffé Sida 44