Loading...
Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23 Recept: Jacob Gray/Buffé Foto Tomas
Yeh Syttcnde maj, då glömmer vi OS och anna t gammalt arolL la t oss fira med en rik t i e t norskinsoirerad Ivxsmörgås. Den passar perfekt för lunchbjudningen eller en liten enklare kvällsbiudning. nnas, prova dig fram och tänk på at t och potati s mildras smaken. FÄRGGLAD GLASS MED"BRÄNDA" MANDELBOTTNAR Sätt ugnen på 275°c. Smula 250 g mandelmassa i en skål. Vispa ner 2 äggvitor. Vispa til en jämn smet, den ska bli ganska tjock. Bre ut den i ett cmtjockt skikt på en smord ugnsplåt. Grädda mandelmassan 6-8 minuter i nedre delen av ugnen tills massan fått en mörk, nästan bränd skorpa - den ska fortfarande vara mjuk inuti. Kan göras en dag i förväg; liksom glassen. Ställ fram 1 paket gräddglass ca 1 timme och låt den bli mjuk. Grovhacka 3 msk sötmandel och 50 g cocktailbär. Blanda detta och 3 msk russin med glassen. Packa glassen i en skål eller terrinform. Frys i minst 3 timmar. Spola hett vatten på formen och vicka ur glassen. Dela mandelbottnen och lägg upp med glassen.
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40
Buffé Sida 41
Buffé Sida 42
Buffé Sida 43
Buffé Sida 44