Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26 MEXIMAJS I PAKET FÖR 4 PERSONER 2 fä
rska majskolvar med blasten kvar 4 plommontomater 1/2 gu l lök 1 tsk olivolja 2 msk färsk hackad basilika 1/2 tsk brun farin salt , kajennpeppar GÖR SÅ HÄR: l .T a bort blasten runt majskolven, men spara den och skölj noggrant. Skrapa av de färska majskornen med en vass kniv. 2. Skålla, skala och kärna ur plommontomaterna, skär dem i små kuber. 3. Hacka löken och fräs den tillsammans med majskornen i olivolja 5-7 minuter, tillsätt tomat och hackad basilika. Krydda med farin, salt och kajennpeppar. 4. Släta ut 4 majsblad och lägg 1/4 av fyllningen i mitten på varje blad. Skär tunna band av resten av blasten. Rulla ihop bladen med fyllningen och knyt ihop knytena med bastbanden i ändarna som en smällkaramell. 5. Grilla knytena ca 3 minuter på varje sida. Andra grönsaker som går bra att grilla Elefantvitlök: Penslas med olivolja och lindas in i folie, bakas i elden 10-15 minuter. Sötpotatis: Lindas in i folie och bakas i elden 30-45 minuter tills de är mjuka. Majskolv: Penslas med olja och grillas tills den fått gyllenbrun färg. CHILIDRESSING FÖR 4 PERSONER 4 msk olivolja 1 tsk chilipulver 1 dl chilisås 1 dl kesella 2 tsk honung 1/2 citron salt , kajennpeppar GÖR SÅ HÄR: 1. Hetta upp oljan med chilipulvret tills oljan färgats röd. 2. Låt oljan svalna och blanda i övriga ingredienser. Smaka av med salt och kajennpeppar. KESELLAFYLLD MINIPAPRIKA FÖR 4 PERSONER 4 små röda paprikor 200 g zucchini 2 dl kesella gourmet 1 msk färsk koriander 2 vitlöksklyfto r salt , peppar TOMATSALLAD: 100 g gula cocktailtomater 100 g röda cocktailtomater 1 apelsin 1/2 msk balsamvinäger 2 dl majsolja 2 vårlökar salt , svartpeppar GÖR SÅ HÄR: 1. Rosta de hela paprikorna på het grill så att skalet "släpper". Låt dem svalna, ta bort skalet och skär av skaftet. Kärna ur. 2. Skär zucchinin i små kuber och blanda med kesella. Hacka koriandern och pressa vitlöken. Blanda ner det tillsammans med salt och peppar. 3. Fyll kesellasmeten i paprikorna och värm dem försiktigt på grillen. 4. Tomatsalladen: Skär tomaterna i halvor. 5. Riv skalet av apelsinen, pressa ur saften. 6. Blanda apelsinsaft och -skal med balsamvinäger, salt och peppar. Tillsätt oljan i en tunn stråle under kraftig vispning. 7. Slå dressingen över tomaterna. Skär vårlöken i 2 cm långa bitar och strö över den. 8. Servera tillsammans med paprikorna.
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40
Buffé Sida 41
Buffé Sida 42
Buffé Sida 43
Buffé Sida 44