Loading...
Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5 y "Varma, behagliga försommarkvällar
samlar jag gärna goda vänner kring grillen. Vänner från Sydamerika och USA har inspirerat mig mycket, de har en gedigen grillkultur som vi kan lära oss mycket av. Jag förbereder så mycEfte r e n segdrage n vå r ka n v i n u äntlige n sätt a far t p å grillen . F å känn a d e ljuvlig a dof - tern a oc h de n speciell a smake n so m grille n ger . Gunill a Blix t servera r hä r tip s p å annor - lund a grillbitar . Me d lite planerin g bli r de t int e bar a extr a got t uta n äve n extr a plånboksvän - ligt ! ket jag kan. Då blir det tid över att prata och dricka ett glas vin med mina gäster; allt medan köttet grillas. Ofta får en stark korv eller några räkor fräsa på grillen när gästerna kommer, det blir ett gott tilltugg till fördrinken. Tillbehören till det grillade är viktiga. Jag lägger gärna ner lite extra omsorg på goda sallader, grönsaksrätter och ett gott bröd. Ibland samlas vi i god tid och förbereder tillsammans. Arbetsgemenskapen ger ofta en särskild sorts vänskap. Det är svårt att vara stel och tråkig vid middagsbordet när man har hackat lök ihop."
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40
Buffé Sida 41
Buffé Sida 42
Buffé Sida 43
Buffé Sida 44