Loading...
Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21 Red Hot Chilipepper Potato 4 portion
er Här är potatisen serverad som en tapasrätt men den går lika bra att servera till en fisk- eller kötträtt. 8-10 kokta potatisar, skivade ca 1 tsk Santa Maria Vitlök, finhackad 3-4 msk ansjovis, hackad 125 g mozzarella 1 rödlök, skuren i ringar 1 litet knippe persilja, hackat salt ca 2 tsk Santa Maria Red Hot Chili Pepper olivolja Stek potatisen i en panna med lite olivolja, sänk värmen och tillsätt vitlöken. Fräs på svag värme, smaka av med lite salt. Fördela ansjovis och mozzarella över potatisen. Sätt in hela pannan i 225° varm ugn eller använd en ugnsform. Gratinera 5-6 minuter eller tills osten smält och fått fin färg. Strö på persilja och Red Hot Chili Pepper samt lägg på rödlöksringar. 3)a kan ac/ufå Icuja jpä/vwnde mat. Vil l d u vet a mer ? Rin g 031-6 7 4 2 00, www.santamaria.nordfalks.s e Utnyttja gärna vårt erbjudande i bifogad kupongfolder!
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40
Buffé Sida 41
Buffé Sida 42
Buffé Sida 43
Buffé Sida 44