Loading...
Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31 LATTLAGAD CHOKLADTÅRTA 2 paket apels
inf romage 5 färdiga tärtbottnar 1 chokladkaka (block) 2 msk smör tårtdekoration GÖR SÅ HÄR: 1. Gör fromagen enligt anvisningarna på paketet. 2. Fördela fromagen på 4 av tårtbottnarna och bygg en hög tårta. Ställ kallt. 3. Smält blockchokladen i lite vatten och rör ner 2 msk smör. 4. Bre den mjuka chokladen över tårtan med en bred smörkniv. 5. Låt chokladen stelna och dekorera sedan. AMERIKANSKA MUFFINS 1 SATS GER 12 STYCKEN SMET: 50 g smör 11/ 4 dl socker läg g 1/2 tsk vaniljsocker 11/ 4 dl mjölk 4 dl vetemjöl 11/ 2 tsk bakpulver GÖR SÅ HÄR: l .Sät t ugnen på 175°C. 2. Rör samman smör och socker tills det är vitt och pösigt. Tillsätt ägget, vaniljsockret och mjölken. 3 . Rör ihop mjölet och bakpulvret. Blanda det med smeten. 4. Fördela degen i en muffinsplåt. 5. Grädda i 20 minuter. 6. Låt svalna på galler. 7. Dekorera med kolagrädde och strössel precis före servering. HALLOWEENKAKOR CA 25 STYCKEN DEG: 3 dl vetemjöl 1 dl socker 1 tsk vaniljsocker 20 0 g smör KRISTYR: 2 dl florsocker 1/2 äggvita några droppar citronsaft hushållsfärg ATT DEKORERA MED: korinter blir fina ögon på fladdermusen KOLAGRÄDDE 3 dl vispgrädde 1 dl kolasås strösse l till dekoration GÖR SÅ HÄR: 1. Vispa grädden. 2.Vänd försiktigt ner kolasåsen . RISPUFFAR CA 50 STYCKEN 4 dl rostat ris 1 dl strösocker 1 dl ljus sirap GÖR SÅ HÄR: 1. Smält socker och sirap i en kastrull. 2 . Blanda ner det rostade riset. 3 . Fördela smeten med hjälp av två matskedar i knäckformar. GÖR SÅ HÄR: 1. Blanda mjöl, socker och vaniljsocker. 2. Hacka in smöret i mjölblandningen. Forma en deg. 3 . Låt degen vila kallt en halvtimme. 4. Sätt ugnen på 225°C. 5. Kavla ut degen på bakplåtspapper och ta ut kakor; antingen med mått eller på fri hand. Spöken är lätt att åstadkomma. Fladdermusen finns mall till ovan. 6. Grädda i 10 minuter. 7. Låt svalna på galler. 8. Blanda ingredienserna till kristyren. Dekorera efter egen fantasi och färdighet.
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40
Buffé Sida 41
Buffé Sida 42
Buffé Sida 43
Buffé Sida 44