Loading...
Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25 Vår svensk-amerikanske kock Jacob Gr
ay har lagat upp en traditionell amerikansk höstmeny i modern tappning. Krispiga crab cakes till förrätt, brisket med rödbetsrelish till varmrätt och som avslutning en sötsyrlig applecrisp med tranbär. Dessutom bjuder Jacob oss på Marna Gray's shrimp casserole. American menu signed Jacob Gray DEVILED CRAB CAKES -HETA KRABBKAKOR Fräsiga krabbkakor serveras på både öst- och västkusten i USA. Bjud dem som förrätt med romansallad och en härlig Caesaryoghurt. FÖR 4-6 PERSONER 500 g krabbkött, färskt (ca 2 krabbor) eller på burk 1 msk smör 2 msk mjöl 11/ 4 dl grädde 11/ 4 dl färska brödsmulor av vit t bröd 1/2 dl finhackad röd paprika 2 msk finhackad gul lök 2 msk senapspulver 1 msk worcestersås 1 krm tabasco salt och peppar ströbröd smör att steka i GÖR SÅ HÄR: 1. Rensa krabban på allt kött om du använder färsk. Burkkrabba får rinna av i sil. Pressa försiktigt ut överflödig vätska. 2. Smält smöret i en kastrull och rör i mjölet. Tillsätt grädden under omrörning och låt puttra ett par minuter på låg värme tills konsistensen blir tjock och slät. Rör hela tiden så det inte bränns i bottnen. 3.Tillsätt krabbköttet, brödsmulorna, paprikan, löken och resten av ingredienserna förutom ströbrödet. Blanda försiktigt och smaka av kryddningen. 4. Häll upp rikligt med ströbröd på ett fat. Skeda på en stor klick av krabblandningen och vänd så att ströbrödet fastnar runtom. Forma till små kakor. Stek dem gyllene i smör. Tips! Använder du färsk krabba så kan du spara ett krabbben att forma smeten runt och steka, se bilden. Servera med riven romansallad och Caesaryoghurt, recept på sidan 24.
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40
Buffé Sida 41
Buffé Sida 42
Buffé Sida 43
Buffé Sida 44