Loading...
Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30 FOTO: ALBERT HÅKANSSON Yegetarj£^ so
m det svänger om. • Cathrine gro n sparri s mea CATHRINE SCHUCK SERVERAR VEGETARISK MAT SOM DET SVÄNGER OM.. . Även om man lagar mat med "gröna" förtecken känns det kul att kunna följa årstiderna och äta lite lättare nu på våren. För färsk sparris är verkligen underbar och bör hyllas som den vårprimör den är. (Skulle du inte hitta färsk sparris i din butik så är den frysta gröna sparrisen näst intill toppklass.) Mina sparrisrecept passar alla, även den som inte är helgrön. Då kan man möjligen tänka sig en tunn skiva rökt skinka eller parmaskinka till bruschettan eller risotton. Har du inte prövat den stora matiga svampen portabella, så är det hög tid. Tips för sparrisälskare A och O i sparrishanteringen är att vara rädd om den fina lilla knoppen. Skär med vass kniv bort den träiga biten av stjälken. (Sedan kan sparrisen sättas i vatten en stund, ungefär som en blomma.) Skala 2/3 av nedre delen på sparrisstjälken med potatisskalare. Låt sparrisen vila i handen eller ligga på en uppochned-vänd kastrull (gammalt kock-knep. Koka sparrisen mjuk i sjudande lättsaltat vatten.
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40