Loading...
Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5 Friterat till grillen -nya spännande
tillbehör^ Äntligen dags för grillen. Många favoriter väntar. Passa då på att sätta lite extra piff på tillbehören. Friterade grönsaker och örtkryddor blir en "hit" till det grillade! Malin Söderström och Patric Leon-Ek är två unga kockar som har komponerat spännande friterade tillbehör till tre grillade rätter: lamm, kyckling och strömming. Tillbehören kan kombiBuffé s /199 7 neras med grillrätterna helt efter eget tycke och smak. De flesta råvaror kan friteras. -Man kan stoppa nästan allt i en fritös. Skaldjur, fisk, kött, grönsaker, frukt och ost passar bra, tycker Malin och Patric. Det gäller bara att pröva sig fram. Och det är faktiskt riktigt kul att fritera! Med en lång sladd och en jordfelsbrytare kan du ha fritösen i trädgården bredvid grillen. TEXT: JOSEPHINE CARR RECEPT: MALIN SÖDERSTRÖM & PATRIC LEON-EK EOTO: JANNE HANSSON
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40