Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11 Mikael Winblad, Nicklas Hellmark. Ce
cilia Göransson, Cecilia och Katarina Schramm njuter av skaldjursrätter. Höstfest med skaldjur Under hösten är skaldjuren som godast. Ta vara på den sista möjligheten att sitta ute och ställ till med höstfest. Börja med att servera några kalla smårätter som en förrätt. Bjud sedan den lite lvxiga skaldjursgrytan rykande het. Wasabimajonnäsen och det goda brödet är tillbehör. Chokladkakan går bra att förbereda dagen före. Garnera den med sommarens sista färska bär och servera med en klick vispad grädde. AV INGMARI ROUG FOT O JANNE HANSSON AVOKADOHALV A ME D MANGOSALS A FÖR 6 PERSONER 4 mango 6 avokador 2 salladslökar 1 röd chilifrukt 1 citrongräs eller fint rivet skal av 1 citron E n superenke l rät t so m få r si n touc h av swee t chil i oc h passa r perfek t p å et t buffébord . 1/2-1 dl pressad limejuice 1/2-1 dl pressad apelsinjuice 1/2 dl olivolja salt GÖR SÅ HÄR: 1. Skala, kärna ur och skär mangon i små tärningar. Halvera, kärna ur och tärna hälften av avokadorna. 2. Skölj och strimla salladslöken. Skölj, kärna ur och finhacka chilifrukten. Dra bort det yttersta skalet på citrongräset och finhacka det. 3. Blanda samman lök, chilifrukt och citrongräs med fruktjuicer och olja. Vänd ner mango och avokadotärningar. Halvera och kärna ur resten av avokadorna och fyll dem med blandningen. För alla ? Avokadohalva med mangosalsa innehåller inte gluten, mjölk eller ägg. För alla ? Gurksallad med dill innehåller inte gluten, mjölk eller ägg. Gurksallad med dill Skal a 2 gurko r s å at t de t bli r rände r i skale t Skä r de m i bitar . Bland a gurkbi - tarn a me d 1 d l hacka d dill , 1/2 d l oliv - olja , 2 ms k vinäger , 1 lite r rucolasallad . Krydd a me d sal t oc h peppar .
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40