Loading...
Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21 TYS K FRUKTKRÄ M FÖR 4 PERSONER Färs
kpotatis och sparris skördas samtidigt och äts traditionellt på samma tallrik. 2 dl röda vinbär, ca 100 g 21/2 dl hallon, ca 150 g 3 dl jordgubbar, ca 150 g 1 1/2 dl blåbär, ca 100 g 5 dl rödvin 5 dl vatten 1 kanelstång 1-1 1/2 dl socker 1/2 apelsin 1 dl maizenamjöl GÖR SÅ HÄR: 1. Lägg undan hälften av frukterna och koka resten på svag värme under lock med vinet, vattnet, sockret och kanelen. Skiva apelsinen och tillsätt även den. Låt koka i ca 10 minuter. 2. Ta upp apelsinskivorna och Buffé 9/2000 passera resten i en sil. 3. Låt detta koka ihop något och red av med maizenan utrört i lite vatten. 4. Lägg den färska frukten i en skål och häll över fruktkrämen. Servera med lättvispad grädde eller vaniljsås. .. För alla? Tysk fruktkräm innehåller inte gluten, mjölk eller ägg. Avstå däremot från lättvispad grädde som tillbehör vid mjölkallergi. Servera grädde eller snabb marsansås vid ev äggallergi, i stället för hemlagad vaniljsås som oftast lagas med ägggulor. 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40