Loading...
Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10 Missa inte xårt erbjudande i stamkun
dsfoldern! W Grillat jum sommarkväll APELSIN MARI NERAD KYtKLING MED LJUMMEN )TATISSALLAD OCH VITLÖKSBRÖD Apelsinmarinerad kyckling 4 kycklingbröst 1 st apelsin (saft och rivet skal) 1 tsk riven ingefära 1 krm cayennepeppar 2 msk Tropical jlytande honung 1 msk citronkoncentrat Blanda ingredienserna till marinaden i en skål. Dela kycklingbrösten på längden i 3 delar. Låt köttet ligga svalt i marinaden 1-3 timmar. Trä upp köttet på grillpinnar och grilla det på Skultuna Ugn & Grillfolie. Tag bort folien de sista minuterna för att få den fina grillytan. Serveras till ljummen potatissallad, gjord på kokt potatis och fräscha, lättstekta grönsaker, samt grillat vitlöksbröd. Skultuna ALUMINIUMFOLIE Konsumenlkontakt: Adaco • Box 10034 • 121 26 Slockholm-Globen • Tel: 08-725 14 00 • Fax: 08-600 14 00
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40