Loading...
Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29 Picknick på ängen med lyxigt innehål
l i korgarna Samla nära och kära till en trevlig eftermiddag och överraska med att förbereda picknick korgar till gästerna. Minipajer i bruna eller vita pappåsar. Sallad och sås kräver någon form av låda. Jordgubbarna blir bra i glas eller muggar. AV BITTE E:SON FORSBERG FOTO ANDERS En god och enkel sallad där kycklingen läggs ovanpå salladen i stället för att hackas ner tillsammans med övriga ingredienser. Servera med ostsåsen och en bit bröd eller en liten minipaj. I korgen får du lägga salladen och kycklingen i matlador så att det räcker till det antal personer som delar på korgen. Kan förberedas om du tänker servera allting kallt LJUMMEN KYCKLING SALLAD MED CHUTNEY FÖR 4 PERSONER 4 kycklingfiléer, ca 500 g 1 tsk saft 1 krm svartpeppar 2 msk smör eller margarin 1 rödlök 200 g blandade salladsblad 3-4 tomater (gärna både gula, röda och orange) 500 g grön sparris 16 kokta, kalla färskpotatisar 3 msk rostade solroskärnor 1/2 dl mangochutney GÖR SÅ HÄR: 1. Putsa och krydda filéerna. Stek dem på medelvärme i ca 15 minuter. 2. Skala och skiva löken. Skär tomaterna i bitar eller tärningar. 3. Koka sparrisen i lättsaltat vatten i ca 6 minuter. Låt rinna av. 4. Skiva/klyfta potatisen. Riv/klipp salladen i mindre bitar. 5. Lägg alla ingredienser i en skål eller i matlådor. 6. Skär kycklingen i skivor och lägg ovanpå salladen. Häll över chutney. För alla? Ljummen kycklingsallad innehåller inte gluten eller ägg. Mjölk ingår, men receptet kan ändras så här: använd olja eller mjölkfritt margarin till stekning av kycklingen. OSTRÖRA Enkel och god röra som passar till de flesta sallader. Ta 1/2 burk kesella å 250 g och blanda med 75 g fetaost och 1 msk färska valfria kryddörter.
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40