Loading...
Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25 För alla? Grillad lax med varm potat
issallad och örtcréme fraiche innehåller inte gluten eller ägg. Mjölk ingår. Ändra så här till mjölkfritt: uteslut örtcréme fraichen och gör i stället en dressing med 3 msk olja, 1 msk vinäger, dill och senap. För alla? Yoghurtpannacotta med jordgubbar innehåller inte gluten eller ägg. Mjölk ingår. För alla? Dopp i kopp på italienska innehåller inte gluten. Mjölk ingår. Känsliga äggallergiker bör välja parmesanost som inte innehåller konserveringsmedlet E 1105, lysozym. För alla? Kycklingspett med mangoglaze innehåller inte gluten, mjölk eller ägg. För alla? Ugnsrostad paprika med pasta innehåller inte mjölk. Gluten ingår, men välj en glutenfri pasta vid celiaki. Ägg kan förekomma i pasta, men det finns många sorter utan ägg. För alla? Caesarsallad med färskpotatis och räkor innehåller gluten och mjölk. Känsliga äggallergiker bör välja parmesanost som inte innehåller konserveringsmedlet E 1105, lysozym. Ändra till glutenfritt: uteslut lantbrödet och använd i stället glutenfritt bröd. Ändra till mjölkfritt: uteslut parmesanosten och välj bröd som inte innehåller mjölk. Caesarsallad - en av sommarens populäraste sallader - med lite nya ingredienser är en perfekt bjudrätt pa lunchen. Servera färsk frukt till dessert CAESARSALLAD MED FARSKPOTATIS OCH RÄKOR FÖR 4 PERSONER 400 g färsk spenat eller 1 kruka romansallad 800 g kokt färskpotatis 1 kg oskalade räkor 1 knippa salladslök 100 g färsk parmesanost DRESSING: 2 sardellfiléer 1/2 dl olivolja 1/2 dl olja 1 msk dijonsenap 1 vitlöksklyfta 1/2 dl varmt vatten svartpeppar 4 skivor lantbröd 1-2 msk olivolja GÖR SÅ HÄR: 1. Skölj och riv spenaten i mindre bitar. Halvera potatisen. Skala räkorna. Skär löken i skivor. 2. Fördela spenaten på tallrikar. Blanda samman potatis, räkor och lök och lägg ovanpå. Hyvla parmesanost över. 3. Mixa samman ingredienserna till dressingen. 4. Pensla brödet med olivolja och grilla det på bägge sidor. Servera salladen med dressingen och bröd till.
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40