Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37 sin första bok. -Ja g jobbar på den
nu. Men det är ingen kokbok , snarare en berättelse om min kulinariska resa. Hu r och var jag lärde mig art laga mat . Jag vill dela med mig av mina kun - skaper. Det blir mycket pra t om chili den här dagen i Are, och vi jämför våra favoriter. Pratar om överskattade Texas Chili Parlour i Austin. -De n bästa chilin, förutom min egen, ha ha, finns på Skyline Chili i Fort Lauderdale. Jag älskar den och speciellt när jag får äta den med Ritz Crackers. PITSTOP ROUTE 66 CHILI De t vinnand e chilirecepte t so m ta r 5- 6 timma r at t laga . Rätt fö r riktiga entusias - ter . Mätta r lät t 10-1 2 personer . • Rosta 1 6 grov t hackad e vitlöksklyfto r i 11/ 2 decilite r olivolja . Tillsät t 200 g tärna t bacon , rö r några minuter . • Bland a ne r 4 hackade , gul a lökar , 5 urkärnad e oc h hackade jalapenos , 4 grov t hackad e gröna paprikor , 4 grov t hackad e röda papriko r sam t 3 hackade poblano-chilifrukter . • Bry n grönsakern a tills d e fat t fi n färg . Deglacer a seda n me d 3 d l sherryvinäger , 5 d l rödvin , 2 d l balsamvinäge r oc h 2 d l worcestersås . • Reducera til l e n tredjede l oc h tillsätt se - da n 2 0 skållade , skalade , urkärnade oc h grov t hackad e tomater , 1 1 1 2 dl kalvfond , 6 0 g bru n farin , 150 g tomatpuré , 3 0 g chipotlepaste , 5 0 g anchopaste , 3 0 g pa - silla negra-past e (se recep t fö r chilipuré ) sam t 4- 5 lagerblad . • Kok a ne r til l önska d tjockhe t Tillsät t se - da n 2 k g stek t nötfärs , 3 0 g spiskummin , 30 0 g kokt a vita bönor , 30 0 g kokta svarta bönor , 30 0 g kokt a röda bönor , 30 0 g kok - t a pmtobono r sam t 6 stekta majskolvar . • Smak a av me d sal t oc h svartpeppar . Tillsät t e n kruk a av vardera färs k oregan o oc h färs k koriander . • La t puttr a iho p ordentlig t Låt de t t a tid . Häl l up p chilin i e n skål . Placera e n ske d me d gräddfi l i mitten , placera et t näst e a v PASSION- OCH ME LON SALSA Skal a 1 honungsmelon , 1 nätmelon , 1 pa - paya oc h 1 mango . Kärna u r oc h skä r fruktkötte t i sm å kuber . Dela 4 passions - frukter , skrapa u r kärnorna . Dela , kärna u r oc h finhack a 2 sm å serrano-chilfrukter . Bland a alla frukte r me d 11/ 2 ms k färsk - pressa d apelsinjuice , 1 ms k honun g oc h färs k mynta . tunn a stréliknande friterade röda , blå oc h gul a tortillachip s p å toppen . Gamer a me d 2 svärtad e urkärnad e jalapeno s oc h e n limeklyfta . Garnering : Et t spännand e garnity r på en chil i so m dofta r a v New Mexicos prärie är friterad e smala tortilla-strimlo r av röd , gu l oc h blå majs . Och ha r d u lite fantas i ser de t u t so m et t indiantält , e n tee-pee . CHILIPASTE Chipotlepast e Anch o chilipast e Pasilla negra chilipaste De t ä r verklige n enkel t at t gör a e n chili - past e (puré) . De olik a chilisorterna ge r mycke t olik a smaker . Hä r ä r tr e so m vari - era r båd e styrka oc h karaktär . De t so m bli r öve r ka n spara s i kylen till olik a rätter , såvä l enchilada s so m grytor . Puren gör s genom at t blanchera (förvälla ) 100 g urkärnad , torka d chilifruk t i 10-1 5 minuter . Häl l bor t vattne t Tillsät t nyt t vat - ten , lagom så at t de t täcker . Koka i 1 tim - me . Rensa bor t stjälkarna . Mixa me d s å li - t e vatte n so m möjlig t Sila gärna geno m e n finmaski g sil , elle r behål l paste n me d lite kärno r i.
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40