Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8 i Fyll paprikaringarna med e packa oc
h lägg dem i en het panna Tips! Riv 150 g salladsblad grovt. Dela 1 ask cocktailtomater. Grovsmula 100 g fårost. Skala och finhacka 1 liten rödlök. Blanda detta med lite vinägrettsås (färdig på flaska) samt med den överblivna paprikan. Gör snygga strutar av 1 paket små tortillabröd, ca 250 g. Lägg dem med skarven neråt på tallrikar. Fyll strutarna med salladen. QUIC K & EAS Y KRYDDIG LAXFARS I PAPRIKARINGAR FÖR 4 PERSONER 600 g laxfilé 1 vitlöksklyfta 4 salladslökar eller 1-2 dm purjolök 1 kruka persilja 1/2-1 kruka färsk koriander (beroende på storlek) eller 2 krm målen koriander 1 msk finhackad röd chilifrukt 1 msk färskpressad limejuice, eller 2 tsk konc limejuice 1 - 2 msk olivolja ev 1 ägg 4 stora, röda paprikor salt, peppar GÖR SÅ HÄR: I.Sätt ugnen på 175°C. 2. Grovhacka laxen, lägg i en bunke. Skala och pressa ner vitlöken i bunken. Ansa och finstrimla salladslöken/purjon, tillsätt 1 -2 dl. 3. Grovhacka persiljan och koriandern. Tillsätt det och chilin. 8 4. Rör ner limejuice, olivolja och ev ägg. Smaka av med salt och peppar, blanda väl. Ställ åt sidan. 5. Skär 8 ca 3 cm tjocka ringar av paprikorna. Hacka det överblivna paprikaköttet och använd det till salladen, se tips. 6. Fyll paprikaringarna med laxblandningen. Släta till översidan med en blöt stekspade. 7. Bryn de laxfyllda ringarna på medelhög värme i stekpanna i ca 2 minuter. Vänd dem därefter och ställ in dem i ugnen på mellersta falsen i 7-8 minuter. Servera gärna med salladsfyllda Skär bort topp- och bottenlocki dela paprikorna i 2 höga ringar. Skär bort kärnorna. Fyll med lax färsen, platta till och stek i parma wraps, se tips, eller en blandad sallad med lite skivad potatis i. För alla? Innehåller inte gluten eller mjölk. Uteslut ägget vid ev allergi. Servera salladen till utan bröd och fårost vid ev allergi. Tina: En riktigt snabblagad dessert som jag gärna gör är mango fool: mixa i mogen (skalad och urkärnad) mango med saften av 1/2 limefrukt och 1 dl vispgrädde tills det börjar tjockna. Blanda i 1 dl naturell yoghurt. Ställ kallt. STRÖMMINGSBURGARE MED SENAPSSÅS Blanda 1/2 dl vetemjöl med 1/2 dl rågmjöl. Krydda med salt, peppar, en nypa socker och 1 tsk chiliflakes. Panera ca 12 strömmingsflundror. Stek fräsiga med smör i en het stekpanna. Servera i varma frallor med hackad rödlök tomat och senapssås. Supersnabbt, supergott! För alla? Burgarna innehåller inte ägg, men kolla brödet. Stek i olja i stället för smör och använd senap i stället för sås till mjölkallergiker. Gluten ingår.
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40